Παρί Σεν Ζερμέν: Έξαλλος ο πατέρας του Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έξαλλος ο πατέρας του ΝεϊμάρtnalΔευ, 12/14/2020 - 17:34

Ο πατέρας του Νεϊμάρ Τζούνιορ εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του. Όπως τόνισε πρόκειται για επαναλαμβανόμενο γεγονός και πως πρέπει να σταματήσει το θύμα να παρουσιάζεται σαν θύτης. 

Χαρακτηριστικά, ο πατέρας του Νεϊμάρ τόνισε: “Ως πότε; Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για την έξαρση της βίας. Γιατί να μην την σταματάμε στην αρχή, στο πρώτο φάουλ;

Γιατί να περιμένουμε το έβδομο, το όγδοο, το ένατο; Πρέπει να ελέγξουμε το VAR για να εξακριβώσουμε ότι είναι παράβαση για κόκκινη κάρτα; Χρειάζεται το VAR για μία τόσο βίαιη παράβαση;”.

Και συμπλήρωσε: “Πρέπει να τραυματιστεί κάποιος για να κρατήσουμε μια ειλικρινή στάση; Ένας παίκτης πέφτει ανεύθυνα, βίαια στην πλευρά του άλλου, διασχίζει τον φυσικό του χώρο, χωρίς καν να αμύνεται. Δεν το υπολογίσαμε αυτό σε όλη τη διάρκεια του ματς, όπου ο Νεϊμάρ έγινε δέκτης των γνωστών επαναλαμβανόμενων φάουλ, πάντα με βία. Με αυτή τη συμπεριφορά τρέφουμε αυτού του είδους τους παίκτες και τις συμπεριφορές. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που χάνει. Ως πότε θα ρίχνουμε το φταίξιμο στο θύμα; Εξαρτάται από το χέρι αυτού που ελέγχει το παιχνίδι, που έχει την ευκαιρία να προστατέψει. Τι κάνει; Ο Θεός να βοηθήσει”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο πατέρας του Νεϊμάρ Τζούνιορ εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του. Article publish on Δευ, 12/14/2020 - 17:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα