Παρί Σεν Ζερμέν: Άμεσα με χρήματα ή το καλοκαίρι ελεύθερος ο Σκρίνιαρ στο Παρίσι

Τον τελευταίο χρόνο ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μετακόμιση του Σλοβάκου διεθνή στο Παρίσι. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε θέση. «Δεν μπορώ να πω αν θα έρθει σε αυτή την σεζόν ή το καλοκαίρι». Ο κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε την Ίντερ και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, επομένως είναι ελεύθερος να εξετάσει άλλες εναλλακτικές, καθώς η συμφωνία του λήγει στις 30 Ιουνίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά, η οποία είχε ήδη προσπαθήσει

να τον πλησιάσει το περασμένο καλοκαίρι και είδε προσφορές περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίπτονται από τους «νερατζούρι». Η Ίντερ έχει ανάγκη τα χρήματα και η Παρί από στόπερ. «Είδα τις πληροφορίες που υπήρχαν στις εφημερίδες, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα έρθει σε αυτή την σεζόν ή το ερχόμενο καλοκαίρι», είπε ο Γάλλος τεχνικός της πρωτοπόρου στη Ligue 1. Οι διευθυντές δουλεύουν πάνω σε αυτό και πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στους παίκτες».

Ο Σκρίνιαρ έχει επίσης συνδεθεί με την Τότεναμ ,αλλά η Παρί ήταν πάντα το φαβορί για να πάρει την υπογραφή του. Αν πουληθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τότε η Ίντερ μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει να τον χάσει ως ελεύθερο τον Ιούλιο, αλλά θα έχει επίσης πολύ λίγο χρόνο για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα