Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο ΟυζουνίδηςosinteliΔευ, 10/26/2020 - 14:42

Σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Η νέα ήττα της κυπριακής ομάδας από την Ανόρθωση αποτέλεσε τη... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

να προχωρά στη λύση της συνεργασίας της με τον Εβρίτη προπονητή, αλλά και το τεχνικό του τιμ.

Η σχετική ανακοίνωση:

εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ´όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet".

ΚΥΠΡΟΣ - 1st Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ Σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 14:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα