Παράσταση για έναν ρόλο. 4-1 η Αταλάντα την Ίντερ

Ήταν παράσταση για έναν ρόλο σήμερα στο « Ατλέτι Ατζούρι Ντ΄Ιτάλια», με την ομάδα του Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι να παίζει σαν την γάτα με το ποντίκι καθ΄΄ολη την διάρκεια του 90λεπτουτην αντίπαλο της. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 15 τελικές προσπάθειες, οι 9 από αυτές στην εστία, έναντι μόλις 5 της Ίντερ (μόλις μία στην εστία).

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν δεν βρισκόταν σε μεγάλη μλερα για άλλη μία φορά ο Χαντάνοβιτς, που ειδικά στο 1ο ημίχρονο πραγματοποίησε σωρεία
επεμβάσεων, με πιο χαρακτηριστική την εκπληκτική διπλή επέμβαση στο 4ο λεπτό σε σουτ αρχικά του Ζαπάτα και στη συνέχεια του Χάντεμπουρ. Ο Ολλανδός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Αυτό μάλιστα ήταν το 6ο γκολ που πέτυχε η Αταλάντα στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της στο πρωτάθλημα φέτος.

To 2-1 με ωραία κεφαλιά του Μαντσίνι

Στο 2ο ημίχρονο η Ίντερ μπήκε στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όταν κέρδισε πέναλτι 21 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, μία απόφαση – δώρο του διαιτητή Μαρέσκα. Ο Μάουρο Ικάρντι νίκησε τον Μπερίσα από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας το 70 γκολ στε Serie A φέτος.

Τα προβλήματα όμως της Ίντερ σήμερα, κυρίως ανασταλτικά, ήταν τεράστια.Στο 62΄και στο 88΄δέχτηκε δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο. Εκτελέσεις φάουλ του Ίλιτσιτς και ισάριθμες κεφαλιές από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Μαντσίνι και τον Τζιμσίτι. Το τελικό 4-1 έγραψε στις καθυστερήσεις με το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα ο Αλεχάντρο Γκόμες, με φοβερό δεξί σουτ, από το ύψος της μεγάλης πειοχής και σε πλάγια θέση. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη της Αταλάντα και η 1η ήττα της Ίντερ μετά από 7 συνεχόμενες νίκες.
Keywords
Τυχαία Θέματα