Παράσταση για ένα (Ιταλικό) ρόλο! (video)

Η Βίρτους Μπολόνια μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον πρώτο ημιτελικό του BCL και πήρε χωρίς κόπο την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής.

Το τελικό 67-50 δείχνει ακριβώς τι έγινε (και τι δεν έγινε) στον αγώνα. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς με σωστούς προσανατολισμούς στην άμυνα κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό.

Ακόμη και η εξαίρεση του κανόνα ο Ταϊρίς Ράις που σκόραρε 21 πόντους το έκανε με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, ενώ για την επιθετική συνεισφορά όλων των υπολοίπων καλύτερα να μην…. σχολιάσουμε! Από την άλλη, ο Κέβιν Πάντερ οδήγησε με 21 πόντους την επίθεση
της Σεγκαφρέντο και κέρδισε δίκαια τον τίτλο του MVP.

H Μπολόνια προηγήθηκε από το ξεκίνημα, ξέφυγε 22-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 42-28, αφού όμως νωρίτερα είχε φτάσει τη διαφορά και στο +17(42-25).

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά έφτασε και τους 20 πόντους (48-28) και στο τέλος της τρίτης περιόδου η μπολόνια κρατούσε άνετα τον έλεγχο του αγώνα (53-39). Η τέταρτη περίοδος εξελίχθηκε σε διαδικαστική υπόθεση αφού η Μπολόνια κράτησε με άνεση το πλεονέκτημα και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα