Παπαθεοδώρου: «Τραυματίστηκε σοβαρά ο Γκίκας, εσωτερικό θέμα του Χρυσικόπουλου»

Παπαθεοδώρου: «Τραυματίστηκε σοβαρά ο Γκίκας, εσωτερικό θέμα του Χρυσικόπουλου»npiliosΣάβ, 01/23/2021 - 23:27

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του επί του Ιωνικού δύο εξωγηπεδικά νέα, τον σοβαρό τραυματισμό του Γκίκα και την αποδέσμευση του Χρυσικόπουλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Εν μέσω των γνωστών προβλημάτων, προστέθηκε άλλο ένα

σε μία σε μια θέση που πονάμε. Έκανε την προσπάθειάς μας πολύ πιο δύσκολη. Η εξαιρετική προσπάθεια του Ιωνικού και το αμυντικό πλάνο του μας χάλασε το μυαλό.Παίξαμε μπάσκετ που δεν έχουμε παίξει ξανά, με μια πεντάδα που δεν έχουμε δοκιμάσει ούτε στην προπόνηση. 

Είχαμε και το κοπιαστικό ταξίδι για το BCL που μας επηρέασε. Είναι και το ψυχολογικό κομμάτι, οταν βλέπεις έναν παίκτη της ομάδας να τραυματίζεται. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν σοβαρό τραυματισμό»

Για την αποδέσμευση του Λίνου Χρυσικόπουλου: «Είναι εσωτερικό θέμα, θα το λύσουμε και όταν έχουμε κάτι θα το μάθετε και εσείς».

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Για την αποδέσμευση του του Λίνου Χρυσικόπουλου και το ότι ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 23:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα