Παπαθεοδώρου: «Έξυπνος κι επικίνδυνος αντίπαλος»

Διπλό κίνδυνο διαβλέπει για την ομάδα του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εν όψει του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο (17/3, 18:30). Αφενός, σκέφτεται το πιθανό «άδειασμα» των παικτών του μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Basketball Champions League, κι αφετέρου, προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο ερχόμενος αντίπαλος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

Σχολιάζοντας τον αγώνα με την ομάδα από την Κρήτη,
ο προπονητής του «Δικέφαλου» είπε: «Τελειώνοντας το όμορφο ταξίδι μας στην Ευρώπη, στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου κερδίσαμε, παίζει πολύ καλύτερα».

Και συνέχισε, αναλύοντας περισσότερο τον αντίπαλο: «Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ρεθύμνου μπορεί να μη συνοδεύτηκαν από επιτυχή αποτελέσματα, αλλά παίζει πάρα πολύ έξυπνα. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του, με πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τι έγινε την Τετάρτη στην Τουρκία και να δώσουμε όλο μας το είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ατομική άμυνα, έλεγχος του ρυθμού και ευστοχία στα μακρινά σουτ θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα».

Να σημειωθεί ότι ο Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών εν όψει του αγώνα με το Ρέθυμνο. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, που σημαίνει ότι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του όπως επιθυμεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα