Παπαθεοδώρου: «Δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει»

Το ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν στο παρκέ αυτά που είχαν σχεδιάσει ήταν κατά τον Ηλία Παπαθεοδώρου το αίτιο της ήττας του ΠΑΟΚ κόντρα στο Λαύριο.

Ο κόουτς των Θεσσαλονικιών στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Λαύριο, θεώρησε ότι οι παίχτες του δεν εφάρμοσαν το πλάνο που είχαν εξ αρχής σχεδιάσει και για αυτό δεν μπόρεσαν ποτέ να διεκδικήσουν με αξιώσεις το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι
δηλώσεις του:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Χρήστου Σερέλη και στον ίδιο για την απώλεια του πατέρα του. Να είναι γερός και να τον θυμάται. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Περίπου από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Με κάποια μεγάλα σουτ του Γκρέι πήρε διαφορά την οποία κατάφερε και συντήρησε και στην πορεία την αύξησε.

Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές στην άμυνά μας να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση παίζοντας λίγο πιο δυνατά, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό, γιατί δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα με τον τρόπο που εμείς θέλαμε με αποτέλεσμα το Λαύριο να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να επανέλθουμε με τον τρόπο που θέλαμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στο Λαύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα