Παπαπέτρου: "Ο Παπαγιάννης ήταν απίστευτος"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκθείασε τον Παπαγιάννη, αλλά και τους Βουγιούκα-Αντετοκούνμπο οι οποίοι κάλυψαν άριστα τα κενά των Τόμας και Μήτογλου. "Δε μας παίρνει να χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο" είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Sport24 Radio 103.3":

"Υπήρχε θέληση από όσους παίξαμε σήμερα. Είχαμε υψηλό ποσοστό στα σουτ εντός παιδιάς και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, χωρίς πολλά λάθη. Σίγουρα έβαλε πολλά σουτ η Γκραν Κανάρια, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί
και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πρέπει να παίζουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος σε κάθε παιχνίδι. Δε μας παίρνει να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Σήμερα κερδίσαμε τον πρώτο τελικό και έχουμε μπροστά μας άλλον ένα με την Νταρουσάφακα".

"Κατά τη γνώμη μου οι μεγάλες ομάδες πρέπει να λύνουν τα προβλήματά τους εκ των έσω. Είχαμε ένα πρόβλημα στο "4". Κάποιοι παίκτες έπρεπε να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και να προσφέρουν διαφορετικά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Δνε μπορείς, επειδή έχεις απουσίες, να χάνεις παιχνίδια ή να μην παίζεις καλά. 'Ολοι προσφέραμε τα μέγιστα στο σημερινό παιχνίδι".

"Ο Παπαγιάννης ήταν απίστευτος, μαζί με τον Βουγιούκα και τον Αντετοκούνμπο θα προσθέσω. Είναι οι τρεις παίκτες που άλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Βουγιούκας ήταν υπερπολύτιμός για όσο έπαιξε. Ο Παπαγιάννης έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να παίζει έτσι και καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και να είναι καταλυτικός. Ο Αντετοκούνμπο έβγαλε απίστευτη ενέργεια και έβγαλε την ψυχή του στο γήπεδο. Αυτά είναι τα κλειδιά της νίκης".
Keywords
Τυχαία Θέματα