Παπαπέτρου: «Κάναμε όλοι τους κομάντο» (video)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, καθώς για να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπρεπε πρώτα να νικήσουν τις μεγάλες απουσίες που αντιμετώπιζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι να το πούμε λαϊκά κάναμε όλοι τους κομάντο, τρέχαμε παντού, γύρω-γύρω. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια, ξέραμε από την αρχή πως έπρεπε να καλύψουμε ο ένας
τον άλλον. Η προσπάθεια και η καρδιά ήταν εκεί, αυτό δείξαμε στο γήπεδο.

Έχω παίξει πεντάρι στο playstation (γέλια). Το πλάνο ήταν εξαιρετικό. Ο στόχος ήταν να πάμε το παιχνίδι κοντά, είχαμε σωστές λύσεις και στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Ήταν πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ και θέλαμε να επανέλθουμε. Μάθαμε χθες ότι ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) δε θα παίξει, ξέραμε ότι ο καθένας έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μας λείπουν παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίζει και αυτό κάναμε σήμερα, δίνοντας παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας.

Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο και κάναμε λάθος επιλογές. Τέλος καλό, όλα καλά, αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα