ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε ο Μεϊτέ, εκτός ο Σαμάτα, Μουργκ

Με νέο πρόσωπο τον Σουαλιχό Μεϊτέ διεξήχθη σήμερα (28/8) το πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μέσος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Ρασβάν Λουτσέσκου, έχοντας την πρώτη του γνωριμία μαζί τους. Δεν αποκλείεται στον ερχόμενο αγώνα των “ασπρόμαυρων” με τον ΟΦΗ εκτός έδρας (3/9) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League

να είναι στην αποστολή της ομάδας.

Εκείνοι που δεν μπήκαν στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους σήμερα ήταν οι Τόμας Μουργκ, Αλί Σαμάτα, Φιλίπε Σοάρες και Γουίλιαμ Εκόνγκ. Ο πρώτος ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, καθώς έφυγε με ενοχλήσεις από τον χθεσινό αγώνα με την Κηφισιά στην Τούμπα, ενώ θα κάνει εξετάσεις αύριο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Εκόνγκ δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλώς κρίθηκε ότι έπρεπε να κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι άλλοι δύο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, καθώς εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

“Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Κηφισιά και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (31.08) κόντρα στη Χαρτς, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον για τη σεζόν 2023-24.

Η προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (28.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Κηφισιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Άλι Σαμάτα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Φιλίπε Σοάρες, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Γουίλιαμ Εκόνγκ.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο έκανε ο Σουαλιό Μεϊτέ, ενώ με την Α Ομάδα θα προπονείται πλέον κι ο Λάμπρος Σμυρλής.

Την Τρίτη (29.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα