ΠΑΟΚ: Ξεκίνημα Κούρτιτς, στα πιτς ο Μιχάι

Γεμάτη ιδιαιτερότητες ήταν η σημερινή (19/7) μέρα για την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ένας παίκτης, ο Γιάσμιν Κούρτιτς, προστέθηκε σε αυτούς που ήδη ήταν εκεί, ένας άλλος, ο Ενέα Μιχάι, άφησε το κανονικό πρόγραμμα, ενώ ένας τρίτος, ο Αμρ Ουάρντα, άφησε την ομάδα γενικώς, αποχωρώντας με άδεια από το σύλλογο για την Αίγυπτο, επικαλούμενος

οικογενειακό πρόβλημα.

Κατ’ αρχάς, σε ό,τι αφορά στον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο Σλοβένος μέσος έχοντας να αγωνιστεί από την 1η Ιουνίου, σε φιλικό της Εθνικής Σλοβενίας τότε, ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους “ασπρόμαυρους” κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να πιάσει κάποιον αγωνιστικό ρυθμό πριν μπει στην κανονική διαδικασία των προπονήσεων, μιας και οι νέοι συμπαίκτες του είναι πολύ πιο μπροστά από αυτόν.

Ο Ενέα Μιχάι ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι που έκανε επέμβαση στη διάρκεια της περασμένης σεζόν κι ως εκ τούτου έκανε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα. Το όνομά του προστέθηκε στους τραυματίες Ίνγκι Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι οποίοι επίσης ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Όσο για τον Αμρ Ουάρντα, όπως έγινε γνωστό από νωρίς το απόγευμα, ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στην Αίγυπτο, μιας και αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα. Τι θα γίνει στη συνέχεια με τον παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας έχοντας λογομαχία με τον προπονητή της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου, είναι άγνωστο ακόμη.

Σε ό,τι αφορά στην απογευματινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Αρχικά, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου δούλεψαν σε τακτικά κομμάτια μετά την προθέρμανση και στη συνέχεια διεξήχθη το οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη (20/7) η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στις 19:00.

Στο διπλό, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πήρε μέρος με μάσκα, καθώς κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης χτύπησε στη μύτη. Στη διάρκεια αυτού, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχθηκε ένα χτύπημα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο και επέστρεψε κανονικά. Προς στιγμήν προκλήθηκε ανησυχία, όμως, τελικώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα