ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος ο εκπρόσωπος του Σφιντέρσκι (pic)

Τον … “θόρυβο” που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό γύρω από το μέλλον του Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ φρόντισε να ξεδιαλύνει ο εκπρόσωπός του.

Ο Μάριους Πιεκάρσκι μιλώντας στο “sport.tvp.pl” επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων ανάμεσα στον διεθνή Πολωνό επιθετικό και τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” σημειώνοντας πως: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και είναι εκείνος που έφερε τον Κάρολ πριν 2.5 χρόνια. Κέρδισε

την εμπιστοσύνη του. Ο Λουτσέσκου ελπίζει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει (σ.σ. δεν έχουν πέσει υπογραφές), αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν».

Στη συνέχεια η συζήτηση “άνοιξε” γύρω από τη ζήτηση που υπάρχει για τον 24χρονο επιθετικό: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να τον πουλήσουν κάτω από 7.500.000 ευρώ κι ας έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται».

Για να καταλήξει: «Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα σε ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και, δεν… τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή. Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά του να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

Keywords
Τυχαία Θέματα