ΠΑΟΚ: "Τσεκάρει" τον Πάμπλο Γκαλντάμες

ΠΑΟΚ: "Τσεκάρει" τον Πάμπλο ΓκαλντάμεςedadaΔευ, 04/05/2021 - 22:00

Το όνομα του Πάμπλο Γκαλντάμες συνδέει με τον ΠΑΟΚ η αργεντίνικη ιστοσελίδα latercera.com. Όπως γράφει σημερινό (5/4) δημοσίευμα του αργεντίνικου ΜΜΕ, ο 24χρονος Χιλιανός αμυντικός μέσος έχει κινήσει το ενδιαφέρον του "Δικέφαλου", όπως και της Ουντινέζε, που επίσης τον έχει τσεκάρει

ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

Ο παίκτης ανήκει στη Βέλεζ Σάρσφιλντ, από την οποία, όμως, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Μάλιστα, όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα, η αργεντίνικη ομάδα έχει κάνει ήδη πρόταση στον παίκτη για ανανέωση της συνεργασίας, όμως, ο ίδιος κάνει άλλες σκέψεις.

"Η Βέλεζ έχει προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά ο Πάμπλο προτιμά να καθυστερήσει την απάντησή του, γιατί θέλει να εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του", δήλωσε σχετικά ο ατζέντης του Γκαλντάμες, Λεονάρντο Ροντρίγκες. Κι όπως λέει το δημοσίευμα, μέσα στις επιλογές αυτές είναι ο ΠΑΟΚ και η Ουντινέζε.

 

Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη Βέλεζ από το 2018 προερχόμενος από την Ουνιόν Εσπανιόλα, καταγράφοντας την τρέχουσα σεζόν 6 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα του συλλόγου από την Αργεντινή έχει καταγράψει 51 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Αργεντίνικο ΜΜΕ συνδέει τον ΠΑΟΚ με τον Χιλιανό αμυντικό μέσο, Πάμπλο Γκαλντάμες, ο οποίος ανήκει στη Βελέζ Σάρσφιλντ, αλλά μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι Article publish on Δευ, 04/05/2021 - 22:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα