ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ρ. Λουτσέσκου προς τους παίκτες του

Την προσεχή Δευτέρα (17/10) ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 20:00.

Η προετοιμασία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του συνεχίζεται και στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μετά και τα τελευταία αποτελέσματα.

Διακρίνοντας την

όχι και τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση που διέπει το σύνολο ο προπονητής του “Δικεφάλου” απευθύνθηκε προς όλους δίνοντας το σύνθημα για ψυχολογική ανάταση, ζητώντας από όλους να μη σκύβουν το κεφάλι, επενδύοντας στην ενότητα και στη δυνατότητα αντιστροφής της όλης κατάστασης μέσα από κοινή προσπάθεια. Παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη και συνέχισε σημειώνοντας πως θα διορθωθούν από κοινού για να είναι η ομάδα όπως πρέπει να είναι κι όπως την οραματίζονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε την ανάγκη γι’ απόλυτη συγκέντρωση και την υιοθέτηση της ψυχολογίας που οφείλουν να έχουν τα μέλη αυτής της ομάδας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της. Έκανε λόγο για καταστάσεις στις οποίες όλοι αδίκησαν τους εαυτούς τους με συνέπεια την απώλεια βαθμών και πως είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί με τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ως προς την επανάληψη κάτι ανάλογου στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα