ΠΑΟΚ: Το “καλοσώρισμα” στον Σφιντέρσκι και τα νεότερα με Αουγκούστο (vids)

Τελικά ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν ήταν ο …μόνος που περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Από το μεσημέρι ο “Δικέφαλος” βρίσκεται στο Άπελντοορν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι εκεί ήδη έχουν ενσωματωθεί τρεις ποδοσφαιριστές του! Μετά τον διεθνή Ισλανδό ποδοσφαιριστή, σειρά πήρε ο Κάρολ Σφιντέρσκι αλλά κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο! Ο Πολωνός που μετείχε στο πρόσφατο Euro, ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες διακοπές του και ταξίδεψε

απευθείας στις Κάτω Χώρες. Αρχικά έγινε δεκτός μ’ ενθουσιασμό στο ξενοδοχείο της αποστολής της ομάδας και λίγο μετά στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης επί ολλανδικού εδάφους δεν ξέφυγε από την “παράδοση” της φάλαγγας, όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος και στα σχετικά βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άτυχος Βραζιλιάνος που λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής έμεινε εκτός της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας του, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας, διαγνώστηκε με θλάση στον τετρακέφαλο, το μέγεθος της οποίας θα γίνει γνωστό κατόπιν σχετικών εξετάσεων. Πάντως εντύπωση προκάλεσε η σφοδρή του επιθυμία να βρεθεί άμεσα κοντά στην ομάδα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας το συντομότερο δυνατόν.

#Swarovski is in the building #PAOK #football #PreSeason #Reloaded pic.twitter.com/A74oxdb74F

PAOK FC (@PAOK_FC) July 12, 2021

Welcome Karol!! #PAOK #Swarovski #PreSeason #Reloaded pic.twitter.com/K1q6WXDLGp

PAOK FC (@PAOK_FC) July 12, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα