ΠΑΟΚ: Το ιδιαίτερο “ευχαριστώ” του Πασχαλάκη (vid&pic)

Μετά την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τη Μίντγιουλαντ, την ψήφισή του ως κορυφαίου παίκτη της ομάδας για τον Ιανουάριο κι εκ των υποψηφίων και για το αντίστοιχο βραβείο του Φεβρουαρίου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρόσθεσε άλλη μία σημαντική εμφάνιση στην καριέρα του.

Ο υψηλόσωμος διεθνής πορτιέρε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ

κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν και πάλι σταθερός, με απόλυτη συγκέντρωση κι αντίστοιχη αγωνιστική συνέπεια και συνέβαλλε καθοριστικά στον βαθμό που πήρε ο “Δικέφαλος”.

Κορυφαία όλων η επέμβασή του στην εξ επαφής κεφαλιά του Μάνταλου με το ένα χέρι, καθώς πέραν του ότι γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση, στην αμέσως επόμενη επίθεση ο ΠΑΟΚ σκόραρε για το τελικό – όπως αποδείχθηκε – 1-1. Δείτε τη φάση από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

#TheGoldkeeper: Superman edition! #Paschalakis #AEKPAOK #slgrinterwetten #video #PAOKTV pic.twitter.com/TzPrrlFlIB

PAOK FC (@PAOK_FC) March 3, 2022

Πλήθος θετικών σχολίων κατέκλυσε τον λογαριασμό του – όπως τον “βάφτισαν” οι άνθρωποι της ομάδας “Goldkeeper” με τον ίδιο ν’ απαντά απονέμοντας τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Ζοσέ Μορέιρα. “Αν δεν ήταν ο κύριος δε θα υπήρχε Πασχαλάκης. Ευχαριστώ Ζοσέ Μορέιρα, δίπλα μας σε όλα…!”, σχολίασε σε φωτογραφία των δύο, αναφερόμενος στο ένα από τα δύο πλέον πρόσφατα μέλη του προπονητικού τιμ του κ. Λουτσέσκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα