ΠΑΟΚ: Το “ευχαριστώ” του Άγγελου Αναστασιάδη (pic)

Μία – ακόμη – σημαντικότατη δοκιμασία πέρασε επιτυχώς τις τελευταίες ημέρες η σύζυγος του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή.

Πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2018 είχε υποβληθεί σ’ επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς και πλέον ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου τις προηγούμενες ημέρες σε μια νέα περίπτωση υψηλών απαιτήσεων, που είχε αίσιο τέλος. Λόγος για τον οποίο

ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, με σημαντική θητεία – κατά περιόδους – στον πάγκο του “Δικέφαλου” προχώρησε σε δημόσιες ευχαριστίες προς το προσωπικού του “Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου”.

Όπως αναφέρει στο σχετικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε σ’ επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Ο Β´Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Α. Αναστασιάδης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ωνασείου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την υψηλού επιπέδου φροντίδα της συζύγου του Βιβής“.

Ο Β´Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Α. Αναστασιάδης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ωνασείου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την υψηλού επιπέδου φροντίδα της συζύγου του Βιβής. pic.twitter.com/A4E36MLzzi

PAOK FC (@PAOK_FC) February 17, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα