ΠΑΟΚ: Το boost από “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ και… ΑΕΛ!

Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλα τα τμήματα ακολουθούν στο ρυθμό του σπουδαίου αποψινού (14/4, 22:00) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τους “8” του Europa Conference League. Με τον τρόπο του το καθένα από αυτά στέκεται δίπλα στην προσπάθεια για πρόκριση, που αν έρθει, θα διαμορφώσει αλλιώς την ιστορία του συλλόγου.

Παράδειγμα, το

μπασκετικό τμήμα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα foto story, ένα κολάζ φωτογραφιών με πρόσωπα από την “ασπρόμαυρη” ομάδα μπάσκετ, τα οποία, όμως, είναι σε… ανεβασμένη διάθεση. Το συνοδευτικό μήνυμα μιλάει για “τη διάθεση της ημέρας”, θέλοντας να τονίσει ότι κάπως έτσι αντιμετωπίζει ολόκληρος ο σύλλογος το σημερινό ματς στην Τούμπα.

Mood of the day 4⃣
Let’s go @PAOK_FC #PAOK #passion #PAOKfamily pic.twitter.com/ePTTIRh33B

PAOK BC (@PAOKbasketball) April 14, 2022

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρρσέιγ, πάντως, που θα κρίνει μια πρόκριση στους “4” ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού θεσμού, εν προκειμένω του Europa Conference League, όπως φαίνεται δεν αφήνει αδιάφορη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ελλάδα. Παράδειγμα, η ΠΑΕ ΑΕΛ, που στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέβασε σήμερα το εξής μήνυμα: “Σήμερα είμαστε όλοι ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε να πετύχετε μεγάλη νίκη και μεγάλη πρόκριση, για την ιστορία σας, για τους οπαδούς σας και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο”. Η συνοδευτική φωτογραφία γράφει “respect”, δηλαδή “σεβασμός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα