ΠΑΟΚ: Το +10 στην επίθεση και το +4 στους βαθμούς (videos & graphics)

Το τέλος του α’ γύρου βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε ανταγωνιστική τροχιά και με τις επιδόσεις του να είναι βελτιωμένες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, στο αντίστοιχο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ όπως φαίνεται και στον πρώτο πίνακα που ακολουθεί έχει καλύτερες επιδόσεις και στη συγκομιδή βαθμών ενώ είναι εντυπωσιακά καλύτερος στην επιθετική του παραγωγή.

Στο ίδιο διάστημα, ο ΠΑΟΚ,

με ένα παιχνίδι να παραμένει (το εντός έδρας με την Ελσίνκι) για το τέλος της φάσης των ομίλων στο Conference League, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση -ως πρώτος- για τη φάση των “16” του θεσμού, αήττητος και με αξιοσημείωτες και εκεί επιδόσεις (εκτός από τους βαθμούς) και στα γκολ, όπως φαίνεται και στον δεύτερο πίνακα που ακολουθεί.

Ηταν χαρακτηριστική η ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Κωστή Μπότσαρη όταν -μιλώντας στη NOVA- μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, χαρακτήρισε την πορεία, μέχρι τώρα, φανταστική.

Οπως επίσης βεβαίως το γεγονός ότι στο Πρωτάθλημα βρίσκεται στο -2 από την κορυφή ενώ στο τέλος του α’ γύρου, πέρσι, ήταν στο -12.

Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνεται η διαφορά, προς το καλύτερο, στους βαθμούς και στα γκολ στο τέλος του α’ γύρου, πέρσι και φέτος.

Κατηγορία2022-20232023-2024Βαθμοί 25 (7-4-2)29 (9-2-2)Γκολ19-1029-10

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει γκολ από τους χαφ του (4 ο Οζντόεφ, 4 o Μουργκ), έχει πλουραλισμό (ο Κωνσταντέλιας πήγε στα 3 γκολ στο Πρωτάθλημα και συνολικά έχει 11 σκόρερ) και αυτά έρχονται να προστεθούν στα 6 γκολ του Ζίβκοβιτς που είναι πρώτος σκόρερ.

Σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη, στο πινακάκι που ακολουθεί φαίνεται η αυξημένη επιθετική δραστηριότητα και στην Ευρώπη (πέραν των βαθμών και του αήττητου) που είναι σχεδόν στα ίδια και με το Πρωτάθλημα.

ΚατηγορίαΠρωτάθλημαConference LeagueΠαιχνίδια1311Γκολ29-1025-10Σκόρερς1110
Keywords
Τυχαία Θέματα