ΠΑΟΚ: Τεστάρει στη διακοπή για Μάρκος Αντόνιο

Μέχρι τώρα, ο Μάρκος Αντόνιο, δεν έχει παίξει καθόλου. Είναι μία από τις επιλογές του ΠΑΟΚ για τις θέσεις των χαφ, σε ένα καλοκαίρι αρκετών προσθηκών στη μεσαία γραμμή. Η επιστροφή του Τσιγγάρα από τον δανεισμό του στην Τουλούζ.

Το σήριαλ με τον Οζντόεφ που κράτησε αρκετά μέχρι ο Ρώσος μέσος να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

Και φυσικά,

ο Μεϊτέ και ο δανεισμός του από την Μπενφίκα.

Νέα πρόσωπα και βέβαια χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Αυτό ανά περίσταση ποικίλει.

Για παράδειγμα, ο Τσιγγάρας έχοντας κάνει όλη την προετοιμασία μπήκε αμέσως και για αρκετά παιχνίδια, στην αρχή, το δίδυμο Σβαμπ–Τσιγγάρα ήταν το σταθερό στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Στη συνέχεια, στο rotation μπήκε ο Οζντόεφ και ακολούθησε και ο Μεϊτέ. Σε ό,τι αφορά στον χρόνο είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Μεϊτέ που από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στη σχετική ψηφοφορία, αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο η διακοπή του Πρωταθλήματος είναι σύμμαχος του Βραζιλιάνου και στην πορεία αυτών των ημερών θα φανεί αν ο Λουτσέσκου μπορεί να τον έχει ως σκέψη για την παρθενική του συμμετοχή σε αποστολή για ένα παχνίδι, όπως είναι το επόμενο, του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ο Μάρκος Αντόνιο είχε έρθει από τη Λάτσιο με θλάση (ο παίκτης είναι δανεικός από την ιταλική ομάδα) κάτι που ήταν σε γνώση του ΠΑΟΚ, προφανώς, και τώρα είναι στη διαδικασία επιστροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα