ΠΑΟΚ: Στο παρά πέντε κρίνεται του Μουργκ

Δεν πήρε απάντηση ούτε σήμερα (17/5) ο Ρασβάν Λουτσέσκου στο ερώτημα, αν έχει διαθέσιμο τον Τόμας Μουργκ για το ερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη (17/5) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League την τρέχουσα σεζόν. Ο Αυστριακός μέσος δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “ασπρόμαυρων”, οπότε η συμμετοχή

του στην αποστολή για το κλάσικο, που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, θα κριθεί αύριο.

Ο Μουργκ, θυμίζουμε, αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη (15/5) στην Τούμπα. Είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης αυτής έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει μέχρι και σήμερα κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, παρά έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στην αυριανή προπόνηση, λοιπόν, που θα γίνει το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο Λουτσέσκου μπορεί να τον υπολογίζει για την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τους “κίτρινους” έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/5) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo για τους “ασπρόμαυρους”. Ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Μουργκ,paok, mourgk