ΠΑΟΚ: Στο δρόμο για την Σταντάρντ Λιέγης ο Τσόλακ; (pic)

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο για την Σταντάρντ Λιέγης ο Τσόλακ; (pic)kmpotsΤρί, 01/05/2021 - 17:05 Μετά την απόκτηση του Μάικλ Κρμέντσικ από τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο πως ο Σφιντέρσκι λογίζεται ως ο βασικός επιθετικός, ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. 

Ο 27χρονος διεθνής Τσέχος αναμένεται να πλαισιώσει τον νεαρό Πολωνό στο δίδυμο των κύριων επιθετικών επιλογών του Πάμπλο Γκαρσία, με συνέπεια ο Κροάτης,

που δεν έχει βρει τον εαυτό του στον "Δικέφαλο" από τη μέρα που αποκτήθηκε μετρώντας - μόνον - ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι στο Αγρίνιο, να θεωρείται καλύτερο να δοθεί δανεικός. 

Ένα σενάριο που ενισχύεται από δημοσίευμα στο Βέλγιο, βάσει του οποίου η Σταντάρντ Λιέγης εξετάζει το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό. Η πλέον ακριβή μεταγραφή του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι - εκτός απροόπτου - θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού προς το παρόν, πραγματοποιώντας την αντιστρόφως ανάλογη διαδρομή σε σχέση με τον Κρμέντσικ. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει και σύντομα αναμένονται τ' αποτελέσματα αυτών.  

Un attaquant croate du PAOK en route vers le Standard? https://t.co/XQUF50WEGg — walfoot (@walfoot) January 5, 2021

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ - Pro League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Standard Liege - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc #ProLeague #StandardLiegefc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Δημοσίευμα από το Βέλγιο κάνει λόγο για δανεισμό του υψηλόσωμου Κροάτη επιθετικού στη βελγική ομάδα Article publish on Τρί, 01/05/2021 - 17:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα