ΠΑΟΚ: Σημαντικότατο οικονομικό όφελος

Ο ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία – εκτός έδρας – νίκη του στη Φρανκφούρτη έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά την πρώτη θέση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Πέραν της απευθείας πρόκρισης στη φάση των “16” και την αποφυγή της φάσης των Play Offs o “Δικέφαλος” αύξησε κατά πολύ τα έσοδά του από την παρουσία του στο UECL. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που παραμένει αήττητη στην Ευρώπη για φέτος έχοντας ξεκινήσει τις υποχρεώσεις

της από τον Ιούλιο έχει εξασφαλίσει ήδη ένα ποσό μεγαλύτερο από έξι εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζει.

Με μία αγωνιστική ν’ απομένει για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, στην οποία ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Τούμπας την ουραγό του ομίλου Ελσίνκι, ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Κατοχυρώνοντας την παρουσία του στη φάση των ομίλων το ποσό των δύο εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι τέσσερις νίκες του έδωσαν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ έκαστη), εκατόν εξήντα έξι χιλιάδες ευρώ η ισοπαλία και θα λάβει άλλες εξακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Επίσης, η παρουσία του στη φάση των “16” του εξασφαλίζει άλλες εξακόσιες χιλιάδες ευρώ κάτι που καθιστά σαφές πως το συνολικό ποσό ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ!

Χωρίς σε όλα αυτά να υπολογίζονται εισιτήρια, έσοδα από μπόνους σε χορηγίες κι έσοδα διαφημίσων…

Keywords
Τυχαία Θέματα