ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες και επιστροφές για Καλαμάτα

Αποστολή με ιδιαιτερότητες είναι αυτή του ΠΑΟΚ, εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα του στη μετά Μουντιάλ 2022 εποχή, που είναι αύριο (14/12) στην Καλαμάτα, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρκετοί παίκτες, από αυτούς που θεωρούνται βασικοί, έμειναν εκτός, για διάφορους λόγους, ενώ ο Ρασβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε άλλους, οι οποίοι δεν έχουν

συμμετοχή σε κάποια αναμέτρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, αυτοί που δεν ακολουθούν την “ασπρόμαυρη” αποστολή στην Πελοπόννησο είναι οι Ίνγκασον, Καντουρί, Τσαούσης, Λύρατζης, Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στον αντίποδα, σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν και έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια (τελευταία συμμετοχή στις 9/10), Κάργας (επίσης τελευταία συμμετοχή στις 9/10), Ρικάρντο (δεν έχει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, παρά μόνο με τον ΠΑΟΚ Β) και Μουργκ (καμία συμμετοχή την τρέχουσα σεζόν, η τελευταία είναι στις 11/5).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα (13/12) σχετικά:

“Έτοιμοι για δράση. Η διακοπή φτάνει στο τέλος της κι ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πρώτη πρόκληση το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στη Μεσσηνία, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός έμεινε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προληπτικά. Εκτός μάχης είναι οι Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς, οι οποίοι δούλεψαν ατομικά κι έκαναν θεραπείες, ενώ στην Καλαμάτα δεν θα ταξιδέψει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρτσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.”

Keywords
Τυχαία Θέματα