ΠΑΟΚ: Πρόταση αγοράς στην Σέλτικ για Χακσαμπάνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία επιμένει για την απόκτηση του Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς. Οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή στα 2 εκατομμύρια ευρώ στους Σκωτσέζους. Οι επαφές ΠΑΟΚ και Σέλτικ βρίσκονται σε εξέλιξη για το πώς θα καταλήξει ο Χακσαμπάνοβιτς στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς

ειναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στην μεσοεπιθετική του γραμμή και παρά την σφήνα της Στοουκ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφική περιόδου, ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση για αποκτήσει με κανονική μεταγραφή του 24χρονο Μαυροβούνιο!

Όπως αναφέρει η Daily Record ο ΠΑΟΚ επιμένει να φέρει στην Τούμπα τον Χακσαμπάνοβιτς και μετά την πρόταση εχθές για το δανεισμό του παίκτη, σήμερα κατέθεσε πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ για να τον φέρει με μόνιμη μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό το ποσό των σχεδόν 2.000.000 ευρώ ικανοποιεί την Σέλτικ – σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα – αφού με αυτά χρήματα ουσιαστικά ισοσκελίζει όσα έδωσε το περασμένο καλοκαίρι στην Ρουμπίν Καζάν για να αποκτήσει τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα