ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα… βουνό

Ανηφορικός θα είναι ο Μάρτιος για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του βορά», έχει βεβαρημένο πρόγραμμα τόσο στις εγχώριες, όσο και στις εκτός των τειχών, διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή (27/2) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την Τετάρτη (2/3) ακολουθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Την

Κυριακή (6/3), ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον “δικέφαλο” να δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας και στις 10/3 περιμένει τη Γάνδη, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Europa Conference League.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τα πλέι οφ αρχίζουν το διήμερο 12-13/3, με τον ΠΑΟΚ να δίνει το πρώτο του παιχνίδι κι ακολουθεί η ρεβάνς – εκτός έδρας – με τους Βέλγους. Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20/3 και στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Στα παραπάνω, δεν έχει γίνει καμία αναφορά (γιατί πολύ απλά δεν έχει οριστεί ημερομηνία) στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με τις ημερομηνίες να πιέζουν για την σύμπτηξη του προγράμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα