ΠΑΟΚ: Προειδοποιήσεις εν όψει Χάιντουκ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να μπει στα πλέι – οφ του UEFA Europa Conference League, κερδίζοντας στην Τούμπα τους Κροάτες, μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι.

Θα έχει φυσικά τη βοήθεια των οπαδών της, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε κόσμια πλαίσια όμως, καθώς ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

Χαρακτηριστικά, σε

συνομιλία που είχε ο Μάκης Γκαγκάτσης με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA του επισημάνθηκε σε αυστηρό τόνο πως το γήπεδο της Τούμπας κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων όλων των θυρών και όχι μόνο της Θύρας 4, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ.

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με 60.000 πρόστιμο και κλείσιμο της Θύρας 4 (το τελευταίο με διετή αναστολή) και η UEFA προκρίνει αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις με τους επικεφαλής της ασφάλειας και επισημαίνεται ότι είναι αδιανόητο να στερηθεί ο ΠΑΟΚ την παρουσία του κόσμου του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Από την ΠΑΕ θα γίνει κάλεσμα στους φιλάθλους να σεβαστούν το δικαίωμα όλων να παρακολουθούν τους επόμενους αγώνες, αλλά και να μη στερήσουν από την ομάδα την υποστήριξη που χρειάζεται για ένα επιτυχημένο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Πλέον όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ένας πυρσός, μια κροτίδα, χρήση συσκευής λέιζερ θα επιφέρει άμεση τιμωρία έδρας.

Και μάλιστα η τιμωρία θα αφορά άμεσα, το επόμενο παιχνίδι των πλέι οφς, σε περίπτωση πρόκρισης, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια μη συμμόρφωσης με τους κανόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα