ΠΑΟΚ: Προχωρημένη η υπόθεση του επιτελικού μέσου

Μετά και τις σημαντικότατες απώλειες που υπέστη ο ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς των Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα η ανάγκη ενίσχυσης μοιάζει πως αναγκαία από ποτέ.

Μία από τις νευραλγικές θέσεις στις οποίες η τεχνική ηγεσία έχει ζητήσει – και δημόσια – ενίσχυση είναι αυτή του μεσοεπιθετικού καθώς τα χαρακτηριστκά όλων όσων έχουν αποκτηθεί ως τώρα δε βοηθούν γι’ αυτό που έχουν κατά νου ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του.

Ο Ζοζέ Μπότο κινήθηκε ταχύτατα, προχώρησε από τις υποθέσεις που είχε προκρίνει

αυτήν που επέλεξε ως πλέον ιδανική κι έφτασε σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του για δανεισμό με οψιόν απόκτησης. Πρόκειται για Λατινοαμερικανό επιτελικό χαφ, 25 ετών, η αμοιβή του οποίου ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει και ο 53χρονος Ρουμάνος τεχνικός έχοντας ιδίαν και θετική άποψη, μιλώντας θετικά για τις ικανότητές του να ντριπλάρει, την επιθετικότητα που βγάζει μέσα στο παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και όχι μόνον.

Το μόνον που απομένει είναι το “οκ” από τη διοίκηση για το οικονομικό σκέλος προκειμένου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις και ν’ ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα