ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Ολιβέιρα….

Από νωρίς στο γήπεδο βρέθηκαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας σ’ εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της προσεχούς Τετάρτης (“Πανθεσσαλικό Στάδιο”, 20:30).

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η προετοιμασία για τον τελικό φτάνει στο τέλος. Η ομάδα δούλευει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη για την τελευταία μάχη

της σεζόν.

Η προπόνηση της Δευτέρας (22.05) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

O Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του Πορτογάλου στον τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Την Τρίτη (23.05) η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο.

Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου πριν το μεγάλο παιχνίδι, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια“.

Keywords
Τυχαία Θέματα