ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Δύο ήταν οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (5/4, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Και οι δύο ήταν γνωστές και βέβαιες. Ο λόγος για τους εδώ και καιρό τραυματίες, Γιάσμιν Κούρτιτς και Τόμας Κεντζιόρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες

ήταν στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής του “Δικέφαλου” πήρε μαζί του στον Πειραιά 21 ποδοσφαιριστές για το κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι. Εκτός άφησε τους Κάργα, Λύρατζη, Τσαούση, Μπίσεσβαρ και Τζίμα. Η πληρότητα σε όλες τις θέσεις, σημαίνει ότι Λουτσέσκου μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με βάση το πλάνο του.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή (4/4) προπόνηση της ομάδας και την αποστολή:

“Και η μάχη των Play Offs συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της post season, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (04.04).

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες, στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ρασβάν Λουτσέσκου για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Μπράντον”.

Keywords
Τυχαία Θέματα