ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τρεις γκολάρες με Γκαρσία, Σισέ και Μουσλίμοβιτς (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τρεις γκολάρες με Γκαρσία, Σισέ και Μουσλίμοβιτς (vid)ageorgiΚυρ, 12/20/2020 - 08:30

Στο ματς της περιόδου 2009-10 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς με τρία υπέροχα γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, που έβαλε “φωτιά” στην υπόθεση τίτλος.

Τη σεζόν 2009-10 Παναθηναϊκός

και Ολυμπιακός είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί και να θέλει διακαώς νίκη επί των πράσινων στην Τούμπα για να μπει στη διεκδίκηση.

Το ματς έχει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά για μια ώρα οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονται ώσπου ακολούθησε ένα οκτάλεπτο υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας που χάρισε ξεχωριστές αναμνήσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία στο 60’ με μια κλασική πια εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το πλάγιο άουτ και κοντά στο κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο γάμα με το Τζόρβα απλό παρατηρητή της πορείας της μπάλας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο εκπληκτικός εκείνη την εποχή Παναθηναϊκός ισοφάρισε μετά από τέσσερα λεπτά ύστερα από έξοχο συνδυασμό και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας με τον Σισέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από ασίστ του Σαλπιγγίδη.

Μετά από άλλα τέσσερα λεπτά ο Μουσλίμοβιτς κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και πλάσαρε σωστά τον Τζόρβα κάνοντας το 2-1 που έμεινε ως το τέλος. Με αυτή τη νίκη οι ΠΑΟΚ έμπαινε δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου τον οποίο όμως στο τέλος κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τρεις γκολάρες με Γκαρσία, Σισέ και Μουσλίμοβιτς Submitted by ageorgi on Κυρ, 12/20/2020 - 07:21 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/2-1_me_treis_goalares_garcia_ci… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στο ματς της περιόδου 2009-10 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς με τρία υπέροχα γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, που έβαλε “φωτιά” στην υπόθεση τίτλος. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στο ματς της περιόδου 2009-10 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς με τρία υπέροχα γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, που έβαλε “φωτιά” στην υπόθεση τίτλος.

Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 08:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα