ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το φάουλ γκολ του Κλέιτον και ο βραζιλιάνικος χορός (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το φάουλ γκολ του Κλέιτον και ο βραζιλιάνικος χορός (vid)ageorgiΚυρ, 12/20/2020 - 10:19

Θυμηθείτε το εκπληκτικό φάουλ του Κλέιτον στο ματς της σεζόν 2011-12 και εν συνεχεία τον βραζιλιάνικο χορό των πράσινων στο κόρνερ που έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων.

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Παναθηναϊκός του

Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας πάγωσε στο 33ο λεπτό όταν ο Κλέιτον με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους. Ο πανηγυρισμός του βραζιλιάνου με τους συμπαίκτες του στο κόρνερ χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς είναι πλέον από τους κλασικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι δε σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 56’ έκαναν το 2-0 με τον Κουίνσι ενώ στο 70’ ο Λέτο έκανε και το 3-0. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια λίγο πριν το τέλος.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το φάουλ γκολ του Κλέιτον και ο βραζιλιάνικος χορός Submitted by ageorgi on Κυρ, 12/20/2020 - 07:24 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/goal_faoul_kleiton_kai_vrazilia… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Θυμηθείτε το εκπληκτικό φάουλ του Κλέιτον στο ματς της σεζόν 2011-12 και εν συνεχεία τον βραζιλιάνικο χορό των πράσινων στο κόρνερ που έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Θυμηθείτε το εκπληκτικό φάουλ του Κλέιτον στο ματς της σεζόν 2011-12 και εν συνεχεία τον βραζιλιάνικο χορό των πράσινων στο κόρνερ που έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων. Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 10:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα