ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Επιστροφή “Σάλπι” στην Τούμπα και νίκη με δικό του γκολ (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Επιστροφή “Σάλπι” στην Τούμπα και νίκη με δικό του γκολ (vid)ageorgiΣάβ, 12/19/2020 - 19:09

Η μοίρα ήθελε τον Σαλπιγγίδη να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός να φεύγει νικητής τη

σεζόν 2007-08.

Η πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό είχε αφήσει πολλά απόνερα στον Δεικέφαλο του βορρά. Τόσα πολλά που κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τί θα γίνει την πρώτη φορά που θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας που λατρεύτηκε όσο λίγοι.

Αυτό συνέβη στις 27 Ιανυαρίου του 2008, όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό με τον Σαλπιγγίδη βασικό και με το τριφύλλι στο στήθος. Από μόνη της αυτή η εικόνα ήταν δύσκολη για κάθε φίλαθλο του Δικέφαλου του βορρά.

Και έγινε ακόμα πιο δύσκολη στο 34ο λεπτό όταν το πρώην αγαπημένο παιδί της μελανόλευκης εξέδρας πετύχαινε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάριζε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος που αντιδρά με το που μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα είναι μοναδικός και δείχνει όλο το σεβασμό που τρέφει αυτός ο άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Φυσικά δεν πανηγύρισε.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Επιστροφή “Σάλπι” στην Τούμπα και νίκη με δικό του γκολ Submitted by ageorgi on Σάβ, 12/19/2020 - 15:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/epistrofi_salpi_kai_niki_me_dik… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Η μοίρα ήθελε τον Σαλπιγγίδη να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός να φεύγει νικητής τη σεζόν 2007-08. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η μοίρα ήθελε τον Σαλπιγγίδη να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός να φεύγει νικητής τη σεζόν 2007-08. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 19:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα