ΠΑΟΚ: Παίζουν με ΟΦΗ οι Εκόνγκ και Σαμάτα, αναμονή για Μπάμπα

Την παρουσία των Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα στον ερχόμενο (3/1) αγώνα με τον ΟΦΗ εξασφάλισε με ενέργειές της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, για να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και της Τανζανίας, αντίστοιχα, για το Κόπα Άφρικα.

Οι

“ασπρόμαυροι” είναι σε αναμονή της κλήσης από την Εθνική Γκάνας του Ραχμάν Μπάμπα, για την ίδια διοργάνωση. Εφόσον κι όταν αυτή έρθει, πρόκειται να προβούν σε ανάλογες ενέργειες, με σκοπό να καταφέρουν να παραμείνει και ο αριστερός οπισθοφύλακας στη Θεσσαλονίκη μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι και να είναι κι αυτός στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Σημειώνουμε ότι το Κόπα Άφρικα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου και για τις δύο ομάδες, που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, καθώς ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιανουαρίου, οπότε το διάστημα που θα λείψουν οι παίκτες που θα κληθούν στις Εθνικές ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στη διοργάνωση, είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα