ΠΑΟΚ: Παίζει με Ολυμπιακό χωρίς Τάισον και αγωνιά για Λεωφόρο (video)

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει ο Τάισον το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (18/2) στην Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του “Δικέφαλου” είναι δεδομένο ότι δεν θα δώσει το παρών στη σημαντική αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς αποβλήθηκε στη χθεσινή (14/2) εντός έδρας συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου

Ελλάδας.

Ο Τάισον, σε μια κακιά στιγμή γι’ αυτόν, δεν συγκράτησε τα νεύρα του και “αρπάχτηκε” με τον Τάσο Μπακασέτα, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός διαιτητής του αγώνα, Άλαρντ Λίντουτ, να δείχνει και στους δύο κόκκινη κάρτα. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει τιμωρία μίας αγωνιστικής τουλάχιστον για τους δύο… “μονομάχους”, με τον Τάισον να απουσιάζει σίγουρα από το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”.

Από εκεί και πέρα, όμως, οι “ασπρόμαυροι” αγωνιούν και για τη συνέχεια. Εξαρτάται από τον διαιτητή και τι αυτός έγραψε στο φύλλο αγώνα για τις αποβολές των παικτών, δηλαδή για το λόγο που αποβλήθηκε ο καθένας. Αν για τον Τάισον ο λόγος είναι “βιαιοπραγία” ή “βάναυση συμπεριφορά” σε αντίπαλο παίκτη, τότε ο κίνδυνος είναι να τιμωρηθεί ο Βραζιλιάνος με ποινή τριών αγωνιστικών ημερών. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τους επόμενους δύο αγώνες, με τον πρώτο να είναι ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη 21 του μηνός.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν θέλουν να φαντάζονται καν ότι ο Τάισον δεν θα είναι παρών στη ρεβάνς Κυπέλλου με τους “πράσινους”. Ο Βραζιλιάνος είναι -ανάμεσα σε πολλά άλλα- ένας game changer. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να τον έχει στην αποστολή ο Ρασβάν Λουτσέσκου και να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει έστω και ως αλλαγή. Αύριο θα γνωρίζουν ο προπονητής και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γενικότερα, αν ο Τάισον θα είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα