ΠΑΟΚ: «Ονειρεύονται» Ρ. Λουτσέσκου στη Ρουμανία για την Εθνική (pic)

Νέο σενάριο αναφορικά με το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου προκύπτει από τη Ρουμανία με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συνδέεται εκ νέου με την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «ziare.com» αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όντας στη 2η θέση του 9ου ομίλου της φάσης των προκριματικών για το Euro 2024 με – μόλις – έναν βαθμό διαφορά

από την 3η θέση (σ.σ. Ισραήλ) έχοντας καταγράψει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Σημειώνει δε πως αν χαθεί η πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024 τότε η απομάκρυνση του Έντι Ιορντανέσκου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, δηλώνοντας παράλληλα τη βεβαιότητα για τη διάδοχη κατάσταση, πεποίθηση που απορρέει από τη… συμπάθεια του προέδρου της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ράζβαν Μπουρλέανου στο πρόσωπο του… συνονόματού του Λουτσέσκου!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ξέρεις ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, αν ο Έντι δεν πάρει αποτελέσματα; Ο Μπουρλεάνου τον συμπαθεί πολύ και θα κάνει τα πάντα για τον αποκτήσει. Αν Θεός φυλάξοι, δεν προκριθούμε, νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου».

Κι όλα αυτά ενώ ο 54χρονος Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένη τη διάθεση των δύο πλευρών να εξετάσουν την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα