ΠΑΟΚ: Οι Πολωνοί κάνουν λόγο για τον Ντομινίκ Χλάντουν (pic&vid)

Με τις περισσότερες διοργανώσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να έχουν ολοκληρωθεί τα μεταγραφικά σενάρια αρχίζουν πλέον να πυκνώνουν. Σ’ ένα από αυτά με προέλευση την Πολωνία εμπλέκεται κι ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ αναφέρει πως ο Ντομινίκ Χλάντουν της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την ομάδα από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε κι αναζητά μια νέα πρόκληση

στην καριέρα του. Ο 26χρονος ύψους 1.90 Πολωνός πορτιέρε, που φέτος είχε 26 συμμετοχές με την πολωνική ομάδα (σ.σ. 23 στο Πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βλόνταρτσικ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν αλλά και του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο εμφάνισής του στην τηλεοπτική εκπομπή “transfer window“: “Tο επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν“.

Włodarczyk: Dominik Hładun na celowniku PAOK-u Saloniki, a także klubu z Francji. Lech Poznań również pyta o bramkarza, któremu kończy się kontrakt z Zagłębiem Lubin. pic.twitter.com/JLO5KxestY

— Meczyki.pl (@Meczykipl) May 19, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα