ΠΑΟΚ: Ο Λ. Τέιλορ θα παραμείνει στη Σαχτάρ (pic)

Μια – μάλλον – ευχάριστη είδηση για τον ΠΑΟΚ έρχεται από τη Βραζιλία για τον Λούκας Τέιλορ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός παραχωρήθηκε ως δανεικός πέρσι τον Αύγουστο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για μία σεζόν έναντι του ποσού των οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ο δανεισμός ολοκληρώνεται κι η γενικότερη αίσθηση που επικρατούσε ήταν πως ο ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη και την

Τούμπα, αν κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε δείχνει να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βραζιλιανική ιστοσελίδα esporte.ig.com.br, ο ποδοσφαριστής πέτυχε τους όρους που υπήρχαν στη συμφωνία για τον δανεισμό του κι αφορούσαν – κατά κύριο λόγο – το χρόνο συμμετοχής και με δεδομένη τη θετική διάθεση της ουκρανικής ομάδας να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, θα το πράξει καταβάλλοντας στον “Δικέφαλο” το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέιλορ ήταν η πρώτη μεταγραφή της Σαχτάρ μετά την έναρξη του πολέμου ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία ενώ είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος μιας ομάδας που πριν από τον πόλεμο έσφυζε από…. συμπατριώτες του, όπως πολύ καλά γνωρίζει κι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και πρώην της ουκρανικής ομάδας, Ζοζέ Μπότο.

Keywords
Τυχαία Θέματα