ΠΑΟΚ: Νινούα, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι μονομαχούν...

ΠΑΟΚ: Νινούα, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι μονομαχούν...kmpotsΣάβ, 04/03/2021 - 17:36 Τρεις υποψήφιοι για ένα βραβείο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητά τη βοήθεια του κόσμου για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ ποδοσφαιριστή της για τον Μάρτιο.

Όπως αναφέρει σχετικά: "Τρεις σκόρερ, τρία πολύ όμορφα γκολ. Ποιο θα είναι

το Regency Casino Best Goal Μαρτίου; Ελάτε να μας βοηθήσετε να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Νίκα Νινούα . Ο Γεωργιανός μέσος στο παιχνίδι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και φρόντισε να είναι εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο. Ο Καγκάβα του έδωσε τη μπάλα κι αυτός με ένα έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Δεύτερος… μονομάχος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21 στο γήπεδο της Τούμπας με δύο γκολ. Ο Zile άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μετά από κεφαλιά-πάσα του Ίνγκασον .

Τέλος το βραβείο διεκδικεί κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ βρίσκετα σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και η άμυνα της ΑΕΚ το… κατάλαβε από πρώτο χέρι. Μπορεί το γκολ που έβαλε στο πρώτο μέρος να ακυρώθηκε, αλλά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ο Swarovski βρήκε δίχτυα, ολοκληρώνοντας με ένα εξαιρετικό τελείωμα μία όμορφη ομαδική προσπάθεια".

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ψηφίσει εδώ

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ του Μαρτίου ξεκίνησε Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 17:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα