ΠΑΟΚ: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μπιάνκι

Στην τελική επιλογή του προπονητή τερματοφυλάκων έφτασε ο ΠΑΟΚ. Ο νέος συνεργάτης του Ρασβάν Λουτσέσκου στο συγκεκριμένο πόστο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα είναι ο Ιταλός, Τζόρτζιο Μπιάνκι, τη συμφωνία με τον οποίο εισηγήθηκε στον προπονητή της ομάδας ο Ζοσέ Μπότο, ύστερα από σχετική αναζήτηση στην αγορά.

Ο Μπιάνκι θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κρυωνά,

ο οποίος με τη σειρά του είχε αναλάβει στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ στη θέση του Ζοσέ Μορέιρα, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Ως τερματοφύλακας, ο Μπιάνκι αγωνίστηκε σε Κρεμονέζε, Βιαρέτζιο και Τεράμο. Ως προπονητής τερματοφυλάκων, ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρέσια, όπου και δούλεψε για μια σεζόν (2014-15).

Μετά την Μπρέσια, πήρε θέση στο επιτελείο της Μίλαν, όπου και έμεινε από το Νοέμβριο του 2017 ως το καλοκαίρι του 2019. Έμεινε για ένα χρόνο εκτός ομάδων και το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Σασουόλο. Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν και μετακόμισε στη Σαχτάρ. Με την ουκρανική ομάδα συνεργάστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Έχει συνεργαστεί με τον Τζίτζι Ντοναρούμα στην Μίλαν, όταν ο Ιταλός τερματοφύλακας ανήκε στους “ροσονέρι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα