ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο σε Κωνσταντέλια!

Την απόφαση να δώσει νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Κωνσταντέλια προκειμένου να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο ισχυρός άντρας της ομάδας θέλει να κρατήσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό στην ομάδα. Και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του!

«Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολη να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντελια», αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η συμφωνία

του ΠΑΟΚ με τη Στουτγκάρδη για 18+3 εκατομμύρια ευρώ, που όμως δεν φαίνεται να προχωράει για την ώρα, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά επιθυμεί να «δέσει» τον Έλληνα άσο.

Γι αυτό άλλωστε αποφάσισε να τον κρατήσει στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι συζητήσεις ανανέωσης.

Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να τον κρατήσει στην ομάδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα