ΠΑΟΚ: Μια επτάδα απόντες εν όψει Παναθηναϊκού

Σε ρυθμό Παναθηναϊκού μπήκε από σήμερα (16/1) ο ΠΑΟΚ, από όλες τις απόψεις. Πριν την προπόνηση της ομάδας μίλησε στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης, σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό τους εν όψει των αναμετρήσεων με τους “πράσινους”, και αμέσως μετά ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης, στο πλαίσιο του οποίου το βάρος έπεσε κυρίως στην τακτική. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου, πάντως, δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές

στη διάθεσή του. Αντιθέτως, μάλιστα, του λείπουν επτά, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν!

Όπως ενημέρωσε σήμερα σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι απόντες είναι οι Καντουρί, Τσαούσης, Φιλίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Μουργκ και Κούρτιτς, ενώ σε αυτούς προστίθεται και ο Λύρατζης, ο οποίος είναι εκτός λόγω του κατάγματος στο ζυγωματικό από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αναφέρει:

“Σε ρυθμούς προημιτελικού κινείται το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με το βάρος να πέφτει κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Η προπόνηση της Δευτέρας (16.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι σε δύο γκρουπ, με το ένα να δουλεύει με την ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και το άλλο στα τελειώματα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης, Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα