ΠΑΟΚ: Με τη βούλα στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας (pic+vid)

“Γάλλος” και με τη βούλα έγινε από σήμερα (1/9) ο Χάρης Τσιγγάρας! Ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, 2022-2023. Το δανεισμό ανακοίνωσε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ και την προσθήκη στο δικό της ρόστερ ο γαλλικός σύλλογος, με τη σειρά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ανακοινώνει τη συμφωνία με την Τουλούζ για τον μονοετή δανεισμό του Χάρη Τσιγγάρα, με την γαλλική ομάδα να διατηρεί δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι του 2023. Ευχόμαστε στον Χάρη μια επιτυχημένη χρονιά σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης!”

Θυμίζουμε ότι με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εισπράξει 300.000 ευρώ για τον δανεισμό συν άλλα τόσα περίπου, στην περίπτωση επίτευξης κάποιων στόχων στη γαλλική ομάδα από την πλευρά του παίκτη. Εφόσον η Τουλούζ θελήσει το καλοκαίρι του 2023 να αποκτήσει τον Τσιγγάρα, θα πρέπει να καταβάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ποσοστό μεταπώλησης 25% θα διατηρήσει ο “Δικέφαλος”.

Από τη δική της πλευρά η Τουλούζ δημοσιοποίησε την απόκτηση του Τσιγγάρα με ανάρτησή της στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση παραπέμπει σε δημοσίευση στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας, όπου υπάρχει η σχετική ανακοίνωση της μεταγραφής του παίκτη.

On a fait appel à nos potes de @MonPetitGazon pour trouver notre nouvelle recrue du #Mercato

Et on n’a pas trop compris, mais elle était comme… possédée https://t.co/ZzIIFMsiBy#MaraboutToujours pic.twitter.com/HJqCjSrFdN

— Toulouse FC (@ToulouseFC) September 1, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα