ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη, χωρίς Ντόουγκλας στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη, χωρίς Ντόουγκλας στο ντέρμπιkmpotsΤρί, 01/12/2021 - 18:48 Με μια προπόνηση το πρωί της Τρίτης στη Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την αυριανή - εντός έδρας, εξ αναβολής - αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Το

δυσάρεστο για την τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" ήταν μια απώλεια της τελευταίας στιγμής. Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης ενώ εκτός "κάδρου" έμειναν οι Ρέι, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Κούτσιας, Τσόλακ.   

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ: "Είναι η ώρα του ντέρμπι. Είναι η ώρα που τα λόγια, ως περιτύλιγμα, έχουν μικρή σημασία. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σ’ ένα καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και πλέον συγκεντρώνεται στα 90’ της αναμέτρησης της Τούμπας. Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου θα είναι κι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο, ωστόσο ο παίκτης συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Αντιθέτως, η απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Η προπόνηση της Τρίτης (12.01) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Με μια απώλεια της τελευταίας στιγμή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για τον αυριανό - εντός έδρας - αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 18:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα