ΠΑΟΚ: Με Χαντς υποδέχεται τον Ιωνικό

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες (σ.σ. «ενθύμιο» που απέκτησε στο εκτός έδρας ματς, το περασμένο Σάββατο, απέναντι στο Λαύριο) και υπολογίζεται για την αναμέτρηση.

Ο «Δικέφαλος» στοχεύει στην τέταρτη συνεχή του νίκη (σ.σ. μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Αρη, Σάσαρι, Λαύριο), γεγονός στο οποίο εστίασε εμφατικά ο Αρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας

της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας προκειμένου να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε ξεκινήσει, για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει, με συνεχόμενα ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες 15 ημέρες.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά να διατηρήσουμε τον πολύ υψηλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, να βάλουμε χέρια στην μπάλα και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα δυνατά στοιχεία του Ιωνικού. Κυρίως κάποιους έμπειρους παίκτες που έχει οι οποίοι γνωρίζουν πώς να κοντρολάρουν ένα παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό προκειμένου να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα