ΠΑΟΚ: Λ. Ζαμπά “Μου έλειψε ν’ αγωνίζομαι μ’ αυτήν τη φανέλα” (vid)

Ο Λέο Ζαμπά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα και το πιστοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ, έχοντας ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Βάσκο ντα Γκάμα, κλήθηκε να γυρίσει στον “Δικέφαλο” και την Τούμπα, όπερ κι …. εγένετο δέκα ημέρες πριν από την αλλαγή του έτους. Έκτοτε μπήκε δυνατά στις προπονήσεις, κρίθηκε έτοιμος και σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση από την τεχνική ηγεσία με συνέπεια όχι μόνον να συμπεριληφθεί

στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά να είναι αυτός, που με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις “σφράγισε” την επικράτηση επί του Παναιτωλικού, περνώντας ως αλλαγή στο ματς.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις σημειώνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον ΠΑΟΚ για την υποδοχή. Τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας … Όλοι μου μίλησαν, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, τη σύζυγό μου που ήταν εδώ μαζί μου σήμερα. Όλοι με βοήθησαν».

Σου έλειψε ο ΠΑΟΚ, το να παίζεις στο γήπεδο της Τούμπας; «Ναι, ασφαλώς. Έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Μου έλειψε ν’ αγωνίζομαι μ’ αυτήν τη φανέλα. Μου έλειψαν πολύ κι οι οπαδοί. Θα με βοηθήσουν σίγουρα αυτήν την περίοδο. Αν είχα σκοράρει μπροστά τους θα ήταν μια φανταστική νύχτα».

Περίμενες πως ο προπονητής θα σε … έπιανε; «Είναι πολύ …. μεγάλα τα συναισθήματα. Έτρεξα να … ανέβω πάνω του και νόμιζα πως θα είναι έτοιμος γι’ αυτό. Αλλά τελικά πέσαμε κάτω κι οι δύο. Είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι σαν πατέρας για μένα. Μου μιλάει συνέχεια, μου δίνει αυτοπεποίθηση, θέλει να με βοηθήσει επειδή είμαι σαν καινούργιος εδώ και πρέπει να μάθω καινούργια πράγματα. Θέλω να είμαι καλός σε κάθε προπόνηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Keywords
Τυχαία Θέματα