ΠΑΟΚ: Καλύτερος όλων ο Κωνσταντέλιας

Στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως συνεχίζει από εκεί απ’ όπου σταμάτησε το Νοέμβριο.

Ο 19χρονος Βολιώτης μεσοεπιθετικός είχε – άλλη μία – καταλυτική παρουσία στην εκτός έδρας νίκη, στο πλαίσιο του πρώτου ματς για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας,

στην Καλαμάτα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα κι η εν γένει προσπάθειά-συνεισφορά του έτυχε καθολικής αναγνώρισης κρίνοντας από το αποτέλεσμα της καθιερωμένης διαδικτυακής ψηφοφορίας για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της εν λόγω αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Καλαμάτα στο Στάδιο Παραλίας για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στη Μεσσηνία, πήρε μία καθαρή νίκη με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά στο γήπεδο, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, αλλά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τις λύσεις.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ ήταν και πάλι απολαυστικός, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα κι ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το 0-1.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Mr.Breeze συγκέντρωσε το 47,94% των ψήφων και πήρε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ο οποίος έκανε μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις τη σεζόν και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο στο φινάλε του πρώτου μέρους“.

Keywords
Τυχαία Θέματα