ΠΑΟΚ: Η σκέψη στην επίθεση, κανονικά ο Κοτάρσκι

Η βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας είναι σε πρώτο πλάνο, σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης, που έπεται με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (18/9), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SL1. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου εκεί επικεντρώνει, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η επίδοση είναι πενιχρή, με τέσσερα (4) γκολ συνολικά, δηλαδή ένα (1) κατά

μέσο όρο ανά αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των “ασπρόμαυρων” ζητάει υψηλότερη παραγωγικότητα στον επιθετικό τομέα, ώστε να μπορέσει η ομάδα του να φτάνει σε πιο άνετες νίκες και λιγότερο ψυχοφθόρες από αυτές που έχει πετύχει ως τώρα με ένα γκολ διαφορά (απέναντι σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Λαμία). Οι ασκήσεις τακτικής στη σημερινή (16/9) προπόνηση προς αυτή την κατεύθυνση ήταν προσανατολισμένες.

Στο μεταξύ, στα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου είναι ότι μετράει επιστροφές εν όψει της αναμέτρησης του Ηρακλείου. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί εξέτισε την ποινή του και είναι στη διάθεση του προπονητή του για να βοηθήσει κι αυτός στον επιθετικό τομέα, ενώ ο Ντομινίκ Κοτάρσκι άφησε πίσω τις ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο κεφάλι στον προηγούμενο αγώνα με τη Λαμία και αναμένεται να καλύψει κανονικά τη θέση “1”.

Σχετικά με τη σημερινή προπόνηση, ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Συγκέντρωση, πλάνο και σκληρή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση της Παρασκευής (16.09) αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης«, με τους παίκτες να παίζουν παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο, να εκτελούν ασκήσεις με αυτοματισμούς και στο φινάλε να κάνουν πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το επικείμενο παιχνίδι. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (17.09) στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ηράκλειο“.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Κοτάρσκι,paok, kotarski