ΠΑΟΚ: Η πίεση της UEFA, το “όχι” της γαλλικής αστυνομίας κι η οργή της ΠΑΕ

Πρωτοφανή δεδομένα λαμβάνουν χώρα στη Μασσαλία, με αφορμή τη διεξαγωγή της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ για τους “8” της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, παρά τις τεράστιες προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την πίεση της UEFA και κόντρα σε όσα έχουν συμβεί κατά το παρελθόν σε οποιαδήποτε ξένη χώρα έχει δώσει αγώνες η ομάδα παρουσία φίλων της, η γαλλική αστυνομία αποφάσισε ότι δε θα υπάρχει meeting point για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και ότι πρέπει να πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο, κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την UEFA για προφανείς λόγους ασφαλείας. Οργανωμένα στο γήπεδο με τα λεωφορεία τους μπορούν να πάνε μόνον οι φίλαθλοι που έχουν ταξιδέψει με λεωφορεία στη Μασσαλία, δηλαδή τα επτά λεωφορεία από την Ελλάδα και τα αντίστοιχα πέντε από τη Γερμανία!

Μπορεί οι Αρχές να διαβεβαιώνουν πως έχουν λάβει όλα τ’ απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξουν έκτροπα, αλλά με όλα όσα έχουν προηγηθεί μοιάζει δύσκολο κανείς να βασιστεί σ’ αυτές τις διαβεβαιώσεις. Επί προσθέτως, σε ανακοίνωσή τους επιρρίπτουν ευθύνες στους Έλληνες εκδρομείς, κάνοντας λόγο γι’ αθέτηση συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία δε θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν στη Μασσαλία με διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, UEFA, “όχι”, ΠΑΕ,paok, UEFA, “ochi”, pae